Duurzaamheid in banden

Ecologie is een zeer belangrijk onderwerp in onze samenleving. We horen er overal over. De bandenwereld heeft dit begrepen door het thema duurzaamheid op de beurs van Keulen onder de aandacht te brengen. Grote namen in de banden-en autowereld stelden verschillende innovaties voor om auto’s milieuvriendelijker te maken.

Een van de vorderingen is Michelin, dat een techniek heeft gepresenteerd om grondstoffen uit gebruikte banden terug te winnen. Andere bedrijven stellen voor om met deze oude banden nieuwe voorwerpen te maken om te voorkomen dat ze in onze oceanen terechtkomen of om tweedehandssites op te zetten voor banden die nog gebruikt kunnen worden. Herprofilering is ook een duurzame en economische manier om onze planeet te beschermen, zoals Continental heeft aangetoond. Tot slot spelen ook de velgen het spel van de eco-verantwoordelijkheid met het bedrijf Ronal dat een wiel presenteerde dat 100% zonder CO2-uitstoot is geproduceerd.

Al deze bedrijven dragen door hun innovaties en technologische vooruitgang bij tot het behoud van onze planeet en haar ecosysteem.

source

Dit vind je misschien ook leuk...

Populaire berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *