Een volledige software !

De ERP van SoftWheels omvat alle aspecten van uw beroep

main menu of the SoftWheels Light

Wat SoftWheels u biedt

Raadpleeg en vergelijk de voorraden en inkoopprijzen van al uw leveranciers in real time, op een scherm en met een klik.

Maar ook !

Met SoftWheels kunt u uw diensten per brug plannen. Anticipeer op uw leveringen, verplaatsingen van banden en vakanties van personeel. Herinner uw klanten aan hun afspraken per e-mail of sms dankzij onze volledig geïntegreerde agenda.

a photo of a tyrehotel

E.04.01 gevonden!

Het opslaan van de banden van uw klanten is tegenwoordig essentieel. Met SoftWheels beheert u elke band of wiel met zijn volledige kenmerken, dragen en locatie in recordtijd.

De Car-Pass ... niet langer een probleem

Geen extra uren meer besteed aan het coderen van Car-Passes. Dankzij onze interface is het niet langer nodig om voertuig voor voertuig urenlang te coderen.

Helaas zijn de banden niet aangekomen

Dat zult u nooit meer zeggen! Met het DashBoard kunt u uw lopende bestellingen bijhouden en de binnenkomende leveranciers voor uw bestellingen in real time volgen.

Je hoeft niet meer te bellen!

Verspil geen tijd meer met het bellen van al uw klanten. Heeft u een promotie te versturen, een bestelling klaar te staan of een herinnering aan een afspraak? Verwittig uw klanten individueel of in één keer via e-mail of sms.

Een wielconfigurator

Een geïntegreerde zomer/winter wielconfigurator. Niet meer zoeken in een heleboel catalogi, met deze configurator kunt u het eindresultaat op het scherm aan klanten tonen en bestellen bij uw voorkeursleverancier.

Speciale aanbiedingen

Creëer acties, promoties voor elk item. U kunt gemakkelijk banden, velgen of andere artikelen markeren.

Barcode lezer

Een direct aan uw systeem gekoppelde barcodelezer. Bedraad of draadloos, scan uw artikelen, goederenbonnen, chassisnummers, inventaris en bandenlocaties in een handomdraai.

Fouten zijn niet meer mogelijk!

De SoftWheels software

SoftWheels is a desktop application running on a SoftWheels is een desktopapplicatie die wordt uitgevoerd op een Windows-computer. Je kunt er alles mee doen wat je nodig hebt en het wordt regelmatig bijgewerkt om modules toe te voegen of te verbeteren.

Een vereenvoudigde vergelijking van uw prijzen

main menu of the SoftWheels Light

Prijsvergelijking

Met SoftWheels kun je snel en eenvoudig voorraden en inkoopprijzen van al je leveranciers vergelijken.

Vergeet urenlang prijzen vergelijken met al je leveranciers. SoftWheels doet het voor u. U hoeft alleen maar te onderhandelen met uw leveranciers en wij tonen u in recordtijd alle prijzen en beschikbaarheid voor de band die u wilt. En dat alles zonder iemand te bevoordelen. Bij ons blijft alles transparant.

Een slim dagboek

Ingebouwd dagboek

SoftWheels biedt u direct in de software een agenda om uw afspraken te beheren.

Met SoftWheels kunt u uw diensten per lift plannen. Anticipeer op uw leveringen, bandenwissels en personeelsvakanties. Deze agenda kunt u zelf invullen via de balie of onze webapplicatie “de planner”, waarmee uw klanten zelf online afspraken kunnen maken. U kunt de planner ook gebruiken om herinneringen naar uw klanten te sturen via e-mail of sms.

Guarding

a photo of a tyrehotel

A simple guarding

SoftWheels biedt u vereenvoudigd beheer van uw bandenopslag.

U hoeft niet meer uit te zoeken waar de banden van uw klanten liggen. Met SoftWheels kunt u eenvoudig etiketten afdrukken om bijvoorbeeld op uw rekken te plakken. We raden u aan dit te combineren met een tablet met een barcodescanner om het lokaliseren van banden te vereenvoudigen. Met dit eenvoudige locatiebeheer vindt u uw banden in recordtijd terug. Je kunt ook gemakkelijk banden opslaan voor andere garages.

Acties, aanbiedingen en meer

SoftWheels maakt het je gemakkelijk om je promoties te beheren, te distribueren en je bestellingen te volgen.

Je acties beheren

SoftWheels maakt het je gemakkelijk om banden, velgen en andere artikelen in de etalage te zetten.

Wil je een suggestie doen over een artikel? Niets is eenvoudiger met SoftWheels. Met de promotiemanager kun je elk gewenst artikel promoten.

Vervolgens kun je via het DashBoard eenvoudig en efficiënt je bestellingen volgen volgens je afspraken.

Laat het je klanten weten

SoftWheels helpt je om al je klanten snel en eenvoudig op de hoogte te brengen van aanbiedingen.

Een propositie creëren is één ding. Het kenbaar maken aan je klanten is nog beter.

Vergeet lange, saaie telefoongesprekken om uw klanten op de hoogte te brengen van uw acties. Met SoftWheels kun je snel sms’jes of e-mails versturen om je klanten op de hoogte te brengen van je acties.

Een verlangen naar eenvoud

SoftWheels streeft naar zo eenvoudig en effectief mogelijke oplossingen door op de hoogte te blijven van nieuwe technologieën. Deze zoektocht naar hulpmiddelen maakt je leven zo gemakkelijk mogelijk en helpt je fouten te voorkomen.

De barcodescanner

SoftWheels raadt aan een barcodescanner te gebruiken om je te helpen.

Een voorbeeld van wat we aanbieden is de barcodelezer. Deze is erg populair bij onze huidige gebruikers. Het maakt het gemakkelijk om banden te lokaliseren of om je te helpen bij het ontvangen van goederen.

Integratie

SoftWheels heeft een aantal functies in de software ingebouwd die je dagelijks nodig hebt.

Car-pass

SoftWheels helpt je gegevens naar car-pass te sturen

Verspil geen tijd meer met het coderen van voertuig voor voertuig in car-pass. SoftWheels maakt het je zo gemakkelijk mogelijk om alles wat je nodig hebt op tijd naar de car-pass te sturen.

Peppol

SoftWheels helpt je facturen te versturen via het Peppol netwerk.

Ben je gevestigd in België of Luxemburg en moet je facturen versturen naar een overheidsinstantie? Met SoftWheels is niets eenvoudiger. Je maakt je facturen aan met onze software, net zoals je dat voor iedere andere klant zou doen. Dankzij onze Peppol-module selecteer je eenvoudig de facturen die je via het Peppol-netwerk wilt versturen.